2 Mayıs 2011 Pazartesi

Etkinlik: Radio Adidas Originals (Açılış Partisi)



Radio adidas Originals, Bonobo'nun kalabalık orkestrasıyla beraber sergileyeceği canlı performansı ile Otto Santral de dinleyicilerine merhaba diyor!


6 Mayıs 2011 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Radio adidas Originals, hem bir internet radyosu hem de Nokia Ovi işbirliğiyle ücretsiz cep telefonu uygulaması olarak dinleyicileriyle buluşuyor. Yeni nesil elektronik müzik, house, disco, indie-rock, downtempo ve lounge müzik türlerinin adidas Originals seçkisi ve birçok sanatçının özel yayınlanacak parçaları, www.radioadidasoriginals.com adresinde ve Nokia Ovi aracılığıyla dinleyicilerin ceplerinde olacak. Radio adidas Originals, orijinal müzik ve içerikleri ile kulakların pasını silip atarak, internet radyo yayıncılığında yepyeni bir akım yaratacak. Originals tarzı müzikal içeriğin yanı sıra sanat, moda ve müzik ile ilgili etkinlik haberleri, adidas Originals mağazalarına gelen en son ürünler hakkında bilgiler ve adidas Originals etkinlikleri ve sponsorlukları ile ilgili haberler de www.radioadidasoriginals.com adresinden takip edilebilecek.

Radio adidas Originals, açılışını kutlamak üzere yeni neslin downtempo önderi olarak tanınan ünlü müzisyen ve yapımcı Bonobo’yu, İstanbullu severleriyle buluşturacak bir etkinlik düzenliyor. Bonobo, 2010 başında piyasaya çıkan ‘Black Sands’ albümünün ikinci Avrupa turnesinin İstanbul ayağında Radio adidas Originals lansmanı için 14 Mayıs Cumartesi, saat 22.00’de Otto Santral sahnesinde.

Gecenin açılışı Gazali'den.

Biletler Biletix’te: www.biletix.com

Daha ayrıntılı bilgi için: https://www.xoxothemag.net
https://www.facebook.com/event.php?eid=141540399252211

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...