17 Şubat 2012 Cuma

Hayalinizde ki Kahramanlar Burada

   
     Hulk gibi güçlü ve gururlu, Captain America gibi şanslı bir asker, Iron Man kadar yenilmez, tüm X-Men ler kadar şanslı mutantlar ve  Wolverine gibi ölümsüz  olmayabilirsiniz ve Magneto gibi bir düşmanınız da olmayabilir ama bütün bu muhteşem karakterleri  kahramanlarburada.com  sayesinde üstünüzde taşıyabilirsiniz.

     Türkiye'de e-ticaret sektörü, her geçen yıla oranla iki kat daha büyüyor. Büyüdükçe de her geçen gün yeni girişimlerin karşımıza çıkmasına neden oluyor. Türkiye'de sayıları gittikçe artan yeni e-ticaret girişimcileri internette alışveriş yapan kişilere ulaşmaya çalışıyor. Kahramanlar Burada ise hayali kahramanlara gönül vermiş internetten alış-veriş yapan müşteri kitlesine çoktan ulaşmış durumda.

     Çizgi karakterlere ve çizgi romanlara gönül vermiş biri olarak bu proje benimde çok ilgimi çektiği için sizlerle paylaşmak istedim.

    Beni heyecanlandıran bu proje,  Kahramanlar Sinemada Blogu  ve AB Yazılım Hizmetleri'nin ortak çalışması sonucu ortaya çıkmış. Yaklaşık 6 ay süren bu proje Kasım ayında hayata geçmiş bulunmakta olup, bu site üzerinden, Spiderman, Hulk, Thor vb bütün çizgi karakterlerin tişörtlerine, çizgi romanlarına ve oyuncaklarına ulaşmanız mümkün.



      Türkiye'de ki bu eksikliğ görüp bu projeyi hayata geçiren ve ayrıca içerisinde 1500'den fazla post olan Kahramanlar Sinemada Blogu'nun sahibi, Hakan Tunga Kalkan'ı bu girişiminden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

     Eğer incelemek isterseniz; Kahramanlar Burada'nın  Facebook  ve  Twitter  sayfaları da var. Ayrıca Hakan Tunga Kalkan'ın kişisel  Twitter  hesabına da buradan ulaşabilirsiniz.

kahramanlarburada.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...