22 Haziran 2012 Cuma

Adidas Originals Eyewear tasarım yarışması

Adidas,  2013 yılı global üretim hattı için değerlendirilecek  ‘adidas originals’ güneş gözlükleri tasarlamaları için dünyadaki tüm sanatçıları Adidas Eyewear Tasarım yarışmasına davet ediyor. Yarışmanın kazananı Adidas originals dizayn ekibi tarafından seçilecek.



Aslında Adidas originals gözlükleri arasında yer alan Santiago modeli için yapılacak. Santiago modeli tasarımıyla 70’lerin görüntüsü ve stilini yansıtmakta. Adidas originals dizayn ekibi tarafından 3 kazanan seçilecek ve seçilecek kazananlar Adidas eyewear web sitesi ve sosyal medya kanallarında yer alma çok güzel paralar kazanma imkanına sahip olacak. Yarışmanın her bir kazananına 3000$ ödül verilecek.Yarışmada dereceye giremeyen fakat en çok övgüyü alacak tasarımcıya 500$’ın yanında Adidas eyewear web sitesi  ve sosyal medya kanallarında yer alma imkanı tanınacak.
Tasarım yarışmasına katılmasanız da takip ettiğiniz yarışmada kullanacağınız oylarla kazanana etki edip sizin de ödül kazanma durumunuz var. 500$ ve adidasın sosyal medya kanallarında isminiz geçmesi belki hoşunuza gider.
Yarışmaya 31 Temmuzdan önce başvurabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...